Mecanicien

Antwerp EuroTerminal is een haventerminal gelegen in Verrebroek. Naast het laden en lossen van rollend materiaal (Roro) worden hier ook containers, speciale cargo en breakbulk behandeld.

Om ons team te versterken zijn we momenteel op zoek naar een mecanicien.

 

Functie

Je wordt tewerkgesteld in ons VPC, dit is een gespecialiseerde afdeling die nieuwe personenvoertuigen de finale touch geeft voor ze naar onze dealers in de Benelux vertrekken. Je voert diagnoses uit aan auto’s en analyseert storingen om te bepalen welke herstelling nodig is. Je ondersteunt collega’s met algemene onderhoudstaken.

 

Aanbod

Voor deze functie bieden wij jou graag een voltijds contract aan. Afhankelijk van de ervaring die je al hebt, kan je opleidingen volgen om je kennis uit te breiden. Je wordt tewerkgesteld in een vaste dagtaak van 7u tot 15u.

Als werknemer van een haventerminal kom je in contact met veel verschillende mensen en kan je erop rekenen dat er altijd werk is voor jou. AET is een stabiele werkgever die blijft ontwikkelen en inzetten op de toekomst.

Bovenop je brutoloon ontvang je maaltijdcheques van €8, hospitalisatie wordt via de sector aangeboden. Binnen AET bestaat er een mogelijkheid om fietsen te leasen.

 

Profiel

  • Je kan terugvallen op een sterke ervaring in automechanica en kan zelf de eerste diagnose van een mechanisch probleem stellen. Je hebt bij voorkeur kennis van elektronica.
  • Je kan zelfstandig werken maar je bent ook collegiaal en helpt anderen een handje waar nodig.
  • Je kan goed om met druk en houdt je werktempo in het oog, hoewel proper werk afleveren jouw focus blijft.
  • Een vorkliftattest is een extra troef.

 

Interesse?

Lijkt deze job je op het lijf geschreven? Bezorg ons hier jouw CV. Voor meer informatie kan je altijd contact opnemen met de personeelsdienst via het nummer 03 570 00 83.

 

Online solliciteren

Laat hier alvast je gegevens en CV achter

  • Drop files here or
    Accepted file types: pdf, Max. file size: 10 MB, Max. files: 3.
    • This field is for validation purposes and should be left unchanged.