Quality Officer

Antwerp EuroTerminal maakt deel uit van de Haven van Antwerpen en is gespecialiseerd in het laden en lossen van zeeschepen, binnevaartschepen en treinen. Onze terminal is gelegen in Verrebroek, Beveren.

Omdat AET in volle uitbreiding is, zijn we ter versterking van ons team op zoek naar een (m/v/x) quality officer

 

Wat verwachten we van jou?

Als Quality Officer verleen je ondersteuning aan de dienst risk & quality en zorg je door jouw inzet voor een verbetering van de processen op vlak van veiligheid, kwaliteit en milieu.

Jouw takenpakket bestaat onder andere uit het volgende:

 • Je stelt veiligheidsprocedures op en zet deze om in duidelijke werkinstructies naar het werkveld toe.
 • Daarnaast werk je aan het opstellen van concrete toolboxen rond veiligheidsgerelateerde thema’s, bv. het dragen van PBM’s, EHBO, take 5, brand en evacuatie,…
 • Je zorgt mee voor de opvolging van situaties die door de mensen buiten worden gemeld, bv. olielekken van zware machines.
 • Het opvolgen van een aantal specifieke milieugerelateerde dossiers neem je voor jouw rekening, zoals bijvoorbeeld het afvalbeleid, waterzuivering energie-audits,…
 • Je werkt mee aan een correcte en gestructureerde administratie van de behandelde dossiers. Je waakt hierbij mee over deadlines en wettelijke verplichtingen.
 • Je biedt ondersteuning aan de dienst preventie en claims waar nodig.
 • Je wordt ondersteund door een ervaren collega en de termial manager en werkt vaak in tandem met de preventieafdeling.

 

Jouw profiel

 • Je beschikt over een bachelor denkniveau, werkervaring is geen ervaring maar affiniteit met een gelijkaardige werkomgeving is een troef.
 • Stressbestendigheid en flexibiliteit werken zijn eigenschappen die je typeren. Daarnaast heb je zin voor verantwoordelijkheid en ben je kwaliteitsbewust.
 • Je hebt een hands-on mentaliteit en durft je kritisch opstellen ten aanzien van bestaande praktijken. Dankzij je analytisch denkvermogen durf je verbeteringsvoorstellen te doen.
 • Je bent sterk in administratie en beheerst het MS Office pakket vlot. Dankzij je gestructureerde aanpak weet je deadlines goed te respecteren.

 

Aanbod

Je komt terecht in een sterk groeiend bedrijf in de Antwerpse Haven dat constant evolueert, maar een stabiele en zekere werkomgeving vormt en waar persoonlijke inbreng gewaardeerd wordt. Veiligheid is een topic dat hoog op de agenda staat en waar veel ruimte is om projecten uit te werken. We bieden een marktconform salarispakket, aangevuld met extralegale voordelen, zoals groepsverzekering, hospitalisatieverzekering en maaltijdchecques.

 

Interesse?

Stuur je CV en eventuele motivatie naar rekrutering@aet.be. Voor meer informatie kan je contact opnemen via 03 570 00 83.

Antwerp EuroTerminal is de grootste multipurpose Terminal die je momenteel kan vinden binnen de Haven van Antwerpen. Als Home Terminal van de Grimaldi groep, specialiseren we ons in de behandeling van zowel containers, stukgoed als RoRo. Onze kaai vormt via Finnlines, ACL en Grimaldi een directe lijnverbinding naar Rusland en Noord-Europa, het Middellands zeegebied, West-Afrika, Zuid-Amerika en Noord-Amerika. Antwerp EuroTerminal stelt dagelijks meer dan 300 mensen te werk en is gevestigd te Verrebroek.

Online solliciteren

Laat hier alvast je gegevens en CV achter
 • Drop files here or
  Max. file size: 256 MB, Max. files: 3.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.