Home

THE LARGEST
IN EUROPE

Over ons

Over AET

Antwerp Euroterminal nv is de grootste multipurpose terminal in Europa. Het is ook de thuishaven van de Grimaldi Groep.

AET is gespecialiseerd in verschillende cargotypes. We behandelen dagelijks breakbulk, containers, projectcargo, heavy lifts, voertuigen en allerlei andere RoRo-eenheden.

Services

SHIP HANDLING

Als stouwerij is onze voornaamste service het laden en lossen van zeeschepen. AET is gespecialiseerd in RoRo- en LoLo-behandeling voor verschillende cargotypes. Zo behandelen we dagelijks diverse RoRo-units, projectcargo, breakbulk, containers …

TERMINAL HANDLING

AET is de grootste multipurpose terminal in Europa. Onze strategische ligging zorgt voor een ideale connectie met het Europese water-, spoor- en wegennetwerk.  Bijgevolg kan AET leveringen ontvangen en assisteren bij verder transport via truck, trein, lichter of coaster. AET speelt zo een cruciale rol in de Europese handel, ten voordele van onze klanten, partners en de gemeenschap.

CAR TERMINAL

AET is niet alleen de thuishaven voor nagenoeg alle zeeschepen van de Grimaldi Groep, het is ook de distributiehub bij uitstek voor automerken als Fiat, Ford en Renault. Hierdoor is AET een cruciale schakel tussen de Grimaldi Groep en zijn belangrijkste klanten.

VPC

Ons Vehicle Processing Center (VPC) biedt een volledige en gespecialiseerde service voor elk type voertuig. Met een totale oppervlakte van 8000 m² is het uitgerust met de meeste recente technologieën en materialen om voertuigen te herstellen of te behandelen.

CFS

Het breakbulk center (Cargo Freight Station) van AET beschikt over een magazijn met een capaciteit van 160 hectare waar we allerlei soorten cargo (bijvoorbeeld heavy lifts, papier, stukgoed, hout, ijzer en staal) kunnen verwerken.

Onze waarden

Onze waarden zijn diep geworteld in onze organisatie. Ze zijn onderdeel van onze identiteit en vormen de leidraad voor onze dagelijkse activiteiten.

KLANTEN EERST

We stellen onze klanten altijd voorop. Samen met jou zoeken we de beste oplossing voor jouw cargo. Als klant kan je altijd rekenen op onze hoogwaardige service en onze extra aandacht voor jouw specifieke vragen en behoeften.

FLEXIBEL MAATWERK

Geen enkel verzoek is te veel! AET werkt voor elke cargo een oplossing op maat uit en biedt telkens opnieuw de hoogst mogelijke kwaliteit en service. Onze belangrijkste focus? Niet wat we doen, maar hoe we het doen!

TEAMWERK EN INNOVATIE

We geloven in de kracht van teamwerk. Onze enthousiaste en gekwalificeerde medewerkers zoeken voortdurend naar innovatieve manieren om onze productiviteit en efficiëntie te verbeteren en onze dienstverlening naar een hoger niveau te tillen.

Controleer op updates Compatibiliteit extensies controleren…

Afwijzen

Verwijder