Mecanicien – shiften

Antwerp EuroTerminal is een haventerminal gelegen in Verrebroek. Naast het laden en lossen van rollend materiaal (Roro) worden hier ook containers, speciale cargo en breakbulk behandeld.

Om ons team te versterken zijn we momenteel op zoek naar een mecanicien.

 

Functie

Je zorgt samen met collega mecaniciens dat de nodige werfvoertuigen in orde blijven om een goede werking van de terminal te garanderen. Je voert diagnoses uit aan auto’s en analyseert storingen om te bepalen welke herstelling nodig is. Je ondersteunt collega’s met algemene onderhoudstaken in de garage.

 

Aanbod

Voor deze functie bieden wij jou graag een voltijds contract aan. Afhankelijk van de ervaring die je al hebt, kan je opleidingen volgen om je kennis uit te breiden. Je komt terecht in een hecht team dat collegiaal ingesteld is en waar je veel van kan leren. Als werknemer van een haventerminal kom je in contact met veel verschillende mensen en kan je erop rekenen dat er altijd werk is voor jou. AET is een stabiele werkgever die blijft ontwikkelen en inzetten op de toekomst.

Afhankelijk van je ervaring zal je loon ingeschaald worden. Bovenop je brutoloon ontvang je een shiftvergoeding en maaltijdcheques van €8. Binnen AET bestaat er een mogelijkheid om fietsen te leasen.

 

Profiel

 • Je kan terugvallen op een sterke ervaring in automechanica en kan zelf de eerste diagnose van een mechanisch probleem stellen. Je hebt bij voorkeur kennis van elektronica.
 • Je kan zelfstandig werken maar je bent ook collegiaal en helpt anderen een handje waar nodig.
 • Je deinst er niet voor terug om af en toe in de buitenlucht te werken.
 • Je bent bereid om in shiften te werken. Zaterdagwerk is optioneel.
 • Je kan goed om met druk en houdt je werktempo in het oog, hoewel proper werk afleveren jouw focus blijft.
 • Een vorkliftattest is een extra troef.

 

Interesse?

Lijkt deze job je op het lijf geschreven? Bezorg ons jouw CV en motivatie via rekrutering@aet.be. Voor meer informatie kan je altijd contact opnemen met de personeelsdienst via het nummer 03 570 00 83.

 

Online solliciteren

Laat hier alvast je gegevens en CV achter

 • Drop files here or
  Max. file size: 256 MB, Max. files: 3.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.